Tilbud Yonex SHB-65 X - black

Yonex SHB-65 X - black

499 DKK
Vejl. udsalgspris 1.099 DKK

Lagerstatus: På lager

1.099 DKK 499 DKK

* Påkrævede felter

Hurtigt overblik

Dejlig komfortabel sko med behagelig komfort og masser af stødabsorbering.

Detaljer

Yonex SHB-65 X er nyeste skud på stammen fra den meget populære SHB-65-serie.

 

SHB-65 er kendt for sin gode stabile stødabsorbering, samtidig med en god komfortabel pasform.

SHB-65 X er en videreudvikling af tidligere modeller, og det betyder endnu bedre komfort i forfoden, samt bedre stabilitet ved landing, som giver ekstra hurtige og retningsbestemte bevægelser.

Skoen har Yonex' traditionelle fodformede pasform - ergoshape, en E.V.A mellemsål, samt den forbedrede stødabsorbering - power cushion+. Sålen er med Hexagrip, hvilket giver et bedre greb/kontakt mellem sko og underlag.

Flere af de bedste spillere i verden benytter SHB-65-serien, hvilket vidner om skoens gode kvalitet.

 

Badmintonsiden.dk anbefaler SHB-65 X til alle ( uanset niveau ), der ønsker en dejlig komfortabel sko med masser af stødabsorbering.

 

Tip til ekstra optimering

- Kom forbi vores fysiske butik, Sport-House og få lavet en indlægssål, der passer til dine fødder.

Sålen varmes op og vil derefter forme sig efter netop dine fødder. Udover at give dig en masse ekstra stødabsorbering, så vil det samtidig forebygge typiske skader på ankler, knå og ryg. Sålen kan uden problemer flyttes fra sko til sko. Prisen er 500,- og det er ifølge mange af vores kunder " de bedste penge, de har investeret i fodtøj"

 

- Hav altid 2 par ens sko, hvis du træner minimum 3 gange om ugen.

Det er vigtigt at du altid har tørre sko på når du spiller. Derfor er det vigtigt at du hele tiden skifter blandt dine par, så det ene par tørrer, mens du spiller i det andet. Det typiske tegn på, at skoen er fugtig, er den grimme lugt som kommer indefra skoen. Når først lugten har taget fat er den nærmest umulig at fjerne, og skoen er ved at blive "ædt op indefra" 

 

- Badmintonsko skal sidde tæt i både længde og bredde.

Mange tror fejlagtigt at badmintonsko skal have ekstra plads til tæerne ( som f.eks. løb ). Det mest optimale er max. 0,5 mm, men gerne mindre. Materialet på badmintonsko er så smidigt at det nok skal give sig i bredden, så det gør ikke noget at de spænder lidt i starten. Derfor er det vigtigt at du måler jeres fødder og kigger efter skoens centimeter-mål. På Badmintonsiden.dk skriver vi altid sko-størrelser i Europa-størrelser og centimeter, så du kan sammenligne størrelser fra mærke til mærke. Vokser dine fødder hurtigt, så køb skoen 0,5 cm større, men aldrig mere, da for store sko kan give komplicerede skader

 

- Skoene holder ikke for evigt

Et par badmintonsko, der bruges jævnligt ( 2 gange om ugen ) holder ( optimalt ) ikke mere en 1 sæson. Selvom se ikke ser slidte ud på ydersiden, så bliver de slidt indvendig, og skoens støtte og støbabsorbering bliver trådt fladere. De tydeligste tegn på at skoen er ved at være slidt er lugten fra skoen som beskrevet tidligere. Derudover vil den udvendige sål også blive glattere, hvilket i selv er farligt for ankel- og forstrækningsskader. Eksempelvis skifter topspillere sko 10-20 gange årligt.


Yderligere information

Mærke Yonex

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Yonex SHB-65 X - black