Tilbud FZ Forza power 988 M

FZ Forza power 988 M

550 DKK
Vejl. udsalgspris 1.800 DKK

Lagerstatus: På lager

1.800 DKK 550 DKK

Hurtigt overblik

Dejlig All-round-ketcher med god power

Detaljer

En rigtig god all-round ketcher.

 

Power 988 M, er med sin medium feksibilitet en god ketcher for alle, der ønsker god power, men samtidig god kontrol. 

Testvinder i Badmintonbladets test 2017.

 

Hvis du ikke rammer bolden i "sweetspot" ( midten af strengene ) hver gang, så er der også her lidt ekstra hjælp, så der stadig kommer fart i bolden.

 

Ketcheren leveres med original opstrengning på ca. 9 kg.

Ønsker du en professionel opstrengning kan det tilvælges. priser fra kr. 99,-

 

I samme serie fra FZ Forza findes 3 andre modeller, som alle har forskellig fleksibilitet, og vi giver dig her et overblik over, hvad vi anbefaler.

 

Power 988 F -  Meget fleksibel ketcher, som giver ultamativ power. Anbefales til børn, unge og motionister, som skal have lidt ekstra hjælp til power

Power 988 M - Medium fleksibilitet. Det giver stadig god power, men også god kontrol. Anbefales til unge og motionister, som spiller 2-3 gange ugenligt på et godt niveau 

Power 988 S - Stiv i fleksibilitet. Stivhed giver bedre kontrol, især ved hurtigt afviklede slag. Derfor anbefales denne type til spillere der selv har god slagteknik og power

Power 988 VS- Meget stiv i fleksibilitet. Anbefales til meget dygtige spillere, som selv genererer al fart og som har en meget hurtig slagafvikling og meget god slagteknik.  

 

 

 Huller: 88                                Indikerer hvor mange huller der er til opstrengning. 88 huller er lig med normalt strengemønster

Vægt: 87g                               Normal.    

Balance: 295 mm(HH)            Hovedtung

Fleksibilitet: Fleksibel (3)         3, Fleksibel - på skala fra 1-5, hvor 5 er højest

Power: 9                                  Meget power - på en skala fra 1-10, hvor 10 er højest

Spiller: Offensiv                       Meget offensiv, 

 

Nedenfor er en beskrivelse af alle FZ Forzas teknologier

Power 988 M har flg. teknologier

Kevlar, Titanium, Carbon Nano Tubes ( CNT ), Ultra High Modulus Graphite, Hexagon og Slim Shaft

 

 

Materialer, som ketcherne er lavet af  ( læs ovenfor, hvilke materialer, der er i denne ketcher )

Kevlar® er et meget avanceret materiale, som kombinerer styrke med let vægt. Materialet er elastisk og alligevel 5 gange stærkere end stål. Derfor bliver Kevlar® anvendt til mange forskellige ting, blandt andet skudsikre veste. Når FZ FORZA bruger Kevlar® i kombination med grafit i ketcherne, så kan vi lave ekstremt lette og ekstremt stærke ketchere med en masse power. Kevlar® hjælper med at absorbere stødet ved slag, hvilket gør at ketcheren føles blød og komfortabel, som gør at du kan generere mere power.

 

Carbon Nano Tubes (CNT), også kaldet karbon-nanorør, fylder omkring1/50.000 af et menneskehår, og er så stærkt, at det kan strækkes op til 14 procent af den normale længde uden at gå i stykker, hvorfor CNT er optimalt at bruge i badminton ketchere. l Carbon Nano Tubes (MWCNT). Takket være MWCNT-teknologien har din FZ FORZA ketcher forbedret holdbarhed sammenlignet med konventionelle ketchere. Polymerharpiksen der binder carbonfibrene sammen sikrer hårdhed og skadetolerance.

 

Titanium er et meget let og stift materiale, hvilket blandt andet bruges til at bygge rumskibe med. Kombinationen af grafit og titanium øger ketcherens holdbarhed og giver ketcheren øget kontrol.

 

Ultra High modulus graphite bruges til at forbedre ydeevnen i vores absolut bedste ketchere. Den ultra høje modulus grafit er stærkere og stivere end ordinær grafit, hvilket skaber ketchere der har mindre torsion og mere power. Dette giver dig mere præcise og kraftfulde slag.

 

Skaft - teknologi 

Det tynde skaft, Slim Shaft reducerer luftmodstanden kraftigt i dit sving, og det øger din svinghastighed kraftigt uden at kræve ekstra anstrengelse. Det tynde FZ FORZA skaft stabiliseres næsten ligeså hurtigt som et konventionelt skaft, hvilket betyder, at du får meget mere stabilitet og nøjagtighed.

 

Ramme- teknologier

Den nye innovative Power-ramme fra FZ FORZA er lidt bredere øverst på rammen. En aerodynamisk ramme for høj svinghastighed samt bredde i toppen giver dig mindre torsion og ekstra power i slaget.

 

Den tynde Slim Frame-ramme er 12-18% tyndere end konventionelle ketchere. Vi opnår dette ved at kombinere overlegen højkvalitetsmaterieler og bindinger med vores proprietære produktionsmetoder for at opnå en slankere ketcherramme, der bevæger sig hurtigere gennem luften uden at ofre kraft eller vridning.

 

Vores air flow-ramme reducerer træk og luftmodstand under dit slag, så du kan levere mere power og præcision. Desuden tilbyder den mere faste T-joint konstruktion en langt mere stabil ramme med næsten ingen torsion, så du kan lægge bolden præcis hvor du vil have den.

 

FZ FORZA har udviklet en hexagon-ramme, som er mere smal og stærkere end normalt, hvilket giver reduceret luftmodstand og mindre torsion. Det betyder hurtigere reaktioner, bedre kontrol og mere power.

 

FZ FORZA har udviklet en oktagon-ramme, som sikrer at luften strømmer rundt om rammen med større lethed og dermed øger din reaktionstid. Rammen er også smallere og stærkere end normalt, hvilket reducerer luftmodstanden. Rammens design er ekstra holdbar, hvilket gør dig i stand til at spille med fuld power i længere tid.

 

Ved at kombinere fordelene ved hexa- og oktagon-formen giver denne innovative ramme dig både øget styrke i ketcheren, mens den er tyndere i toppen. Reduceret vindmodstand kombineret med mindre drejningsmoment gør denne til et præcist, hurtigt og holdbart våben på banen.

 

 


Yderligere information

Mærke FZ Forza

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: FZ Forza power 988 M