Badmintontøj

Badmintonsiden.dk er din leverandør af slidstærkt og komfortabelt badmintontøj. Ikke alt sportstøj er godt badmintontøj, da der stilles særlige krav til blandt andet bevægelighed. Derfor kan du hos os altid finde et bredt udvalg af påklædning, der er skræddersyet til den populære sport. Vi ønsker naturligvis, at kunne tilbyde det bedste badmintontøj på markedet, og vi har derfor allieret os med flere af branchens absolut bedste producenter. Derfor kan du blandt andet vælge imellem mærker som FZ Forza og Yonex, der begge formår at kombinere lækre, åndbare materialer med en særlig sans for design og æstetik. Vores udvalg består naturligvis både af badmintontøj til mænd og kvinder, og skal de mindste også være med, kan vi også i den forbindelse tilbyde en lang række kvalitetsprodukter. Vores udvalg består blandt andet af T-shirts med flotte designs, smarte poloer og smagfulde nederdele. Kunne du tænke dig noget varmere, finder du desuden trøjer der giver optimal bevægelighed, samt behagelige shorts i mange forskellige farver. Uanset om du er ude efter en ærmeløs trøje eller en sportskjole, er vores udvalg garanteret lige noget for dig.
1 til 24 ud af 78
Vis pr. side
Sorter efter Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Yonex skirt 26061ex - black Tilbud

Yonex skirt 26061ex - black

799 DKK 599 DKK
FZ Forza Helene polo - candy pink

FZ Forza Helene polo - candy pink

349 DKK
FZ Forza Hayle tee - lime punch  Tilbud

FZ Forza Hayle tee - lime punch

299 DKK 199 DKK
FZ Forza Hayle tee - purple hebe Tilbud

FZ Forza Hayle tee - purple hebe

299 DKK 199 DKK
FZ Forza Hayle tee - blue fish Tilbud

FZ Forza Hayle tee - blue fish

299 DKK 199 DKK
FZ Forza Hayle tee - neon flame Tilbud

FZ Forza Hayle tee - neon flame

299 DKK 199 DKK
FZ Forza Hayle tee - steel  Tilbud

FZ Forza Hayle tee - steel

299 DKK 199 DKK
FZ Forza Hulda tee - electric blue

FZ Forza Hulda tee - electric blue

349 DKK
FZ Forza Harami tee - black Tilbud

FZ Forza Harami tee - black

349 DKK 239 DKK
FZ Forza Helene polo - neon flame

FZ Forza Helene polo - neon flame

399 DKK
FZ Forza Hedda tee - chinese red

FZ Forza Hedda tee - chinese red

299 DKK
FZ Forza Hedda tee - electric blue

FZ Forza Hedda tee - electric blue

299 DKK
FZ Forza Jilla tee ls - black Tilbud

FZ Forza Jilla tee ls - black

399 DKK 149 DKK
FZ Forza Helene polo - blue fish

FZ Forza Helene polo - blue fish

349 DKK
FZ Forza Heather top - steel

FZ Forza Heather top - steel

399 DKK
FZ Forza Hallie dress - steel

FZ Forza Hallie dress - steel

499 DKK
Yonex ladies tee 16443ex - sweet pink Tilbud

Yonex ladies tee 16443ex - sweet pink

499 DKK 299 DKK
Yonex ladies tee 16442ex - flame red Tilbud

Yonex ladies tee 16442ex - flame red

499 DKK 299 DKK
Yonex ladies tee 16441ex - black Tilbud

Yonex ladies tee 16441ex - black

499 DKK 299 DKK
Yonex ladies tee 16378ex - rouge pink Tilbud

Yonex ladies tee 16378ex - rouge pink

399 DKK 229 DKK
Yonex ladies tee 16378ex - indigo blue Tilbud

Yonex ladies tee 16378ex - indigo blue

349 DKK 239 DKK
Yonex ladies tee 16377ex - blue Tilbud

Yonex ladies tee 16377ex - blue

349 DKK 239 DKK
1 til 24 ud af 78
Vis pr. side
Sorter efter Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Badmintontøj til dame og herre

  Som allerede nævnt finder du badmintontøj til både dame og herre her på Badmintonsiden af højeste kvalitet. Meget af vores badmintontøj hører under kategorien unisex, hvorfor det både kan bæres af mænd og kvinder. Uanset om du er begynder, øvet eller professionel badmintonspiller, så finder du badmintontøjet til dit behov her hos os. Forza badmintontøj er et af vores populæreste mærker. Det bliver bl.a. brugt af verdens førende, professionelle badmintonspillere til de helt store turneringer som: BWF World Tour Finals, Indonesia Open, All England, China Open, French Open mv. Derfor er det ikke så underligt, at Forza badmintontøj er så populært. Danske FZ Forza er udviklet af spillere for spillere, og der er virkelig tale om badmintontøj, som har en perfekt pasform, bevægelighed og fleksibilitet.  Ydermere finder du også badmintontøj fra japanske Yonex her hos Badmintonsiden. Yonex er et af verdens største brands inden for badmintontøj, og deres badmintontøj bliver blandt mange regnet som noget af det allerbedste badmintontøj på markedet.
 

Svedtransporterende badmintontøj

  Mange tror fejlagtigt, at man bare kan tage en almindelig løbe t-shirt på, når man skal spille badminton. Men almindelige løbe t-shirts er ikke designet til badminton, da man i badminton ofte spiller med armene hævet over skulderhøjde, hvorfor almindelige løbe t-shirt vil kravle op på maven. Badminton t-shirts er designet til ikke at kravle op på maven, og derfor er det en selvfølgelighed at have en badminton t-shirt på, når man spiller badminton. En populær herre t-shirt er Yonex tee 10296ex “Lin Dan-edition” i farven wine, ligesom FZ Forza Harding polo i sort også er en populær herre t-shirt. Du finder også meget flot dame badmintontøj her hos Badmintonsiden. F.eks. den smarte Yonex dress 20463ex i marineblå, FZ Forza Hayle tee i neon flame og mange andre.          Fællesnævneren for vores badmintontøj er, at det er lavet i svedtransporterende materialer, hvilket er med til at køle kroppen af under badmintonkampe. Gå på opdagelse i vores udvalg af prisvenligt badmintontøj nedenfor og gør en god handel, her hos Badmintonsiden.dk.