Badmintonketcher hos badmintonsiden.dk

Teknikken i en badmintonketcher har udviklet sig meget siden 70'erne hvor man dengang købte træketchere med tarmstrenge. Nu skal man være opmærksom på hvordan vægtfordelingen er, flekser ketcheren meget eller lidt og i særdeleshed også opstrengningen. Disse 3 parametre er vigtige at være opmærksomme på, når du køber din nye badmintonketcher. Det er langt fra prisen som altid er afgørende for om du har den badmintonketcher der passer til dit spil, dit niveau og din styrke. Det er selvsagt at en stjernespiller som Jan Ø. Jørgensen vil kunne vinde over de fleste med en billig haveketcher, men når han vil slå de bedste i verden, er det vigtigt hans ketcher er strenget hårdt op for at få en bedre kontrol over bolden, og ketcheren skal være stiv for ekstra power, og så må den gerne være lidt tung i hovedet, da herresingle ikke kræver den hurtige ketcherføring som herredouble gør.

Hos badmintonsiden har vi et stort udvalg af Yonex badmintonketchere, Forza badmintonketchere, Babolat badmintonketchere og Carlton badmintonketchere, for bedst muligt at finde den badmintonketcher der matcher lige netop dig bedst muligt.

20 vare(r)
Vis pr. side
Sorter efter Sorter faldende
Yonex Arcsaber 11 - metallic red Tilbud

Yonex Arcsaber 11 - metallic red

2.299 DKK 999 DKK
Yonex Arcsaber 9FL - white/crystal pink Tilbud

Yonex Arcsaber 9FL - white/crystal pink

1.999 DKK 799 DKK
Yonex Voltric Force "Lin Dan-edition" - crystal red Tilbud

Yonex Voltric Force "Lin Dan-edition" - crystal red

1.999 DKK 1.199 DKK
Yonex Nanoflare 800 Tilbud

Yonex Nanoflare 800

2.299 DKK 1.099 DKK
Yonex Voltric Glanz - saphire navy Tilbud

Yonex Voltric Glanz - saphire navy

2.299 DKK 1.299 DKK
Yonex Nanoflare 700 - red Tilbud

Yonex Nanoflare 700 - red

2.299 DKK 1.049 DKK
Yonex Voltric Power Crunch - black/blue Tilbud

Yonex Voltric Power Crunch - black/blue

799 DKK 499 DKK
Yonex Nanoflare 700 - blue Tilbud

Yonex Nanoflare 700 - blue

2.299 DKK 1.199 DKK
Yonex Astrox 39 - sunshine orange Tilbud

Yonex Astrox 39 - sunshine orange

799 DKK 599 DKK
Yonex Astrox 99 - sunshine orange Tilbud

Yonex Astrox 99 - sunshine orange

2.399 DKK 1.199 DKK
Yonex Astrox 88 S - emerald green Tilbud

Yonex Astrox 88 S - emerald green

2.399 DKK 1.249 DKK
Yonex Astrox 88 D - ruby red Tilbud

Yonex Astrox 88 D - ruby red

2.399 DKK 1.249 DKK
Yonex Astrox 77 - metallic blue Tilbud

Yonex Astrox 77 - metallic blue

2.099 DKK 999 DKK
Yonex Astrox 77 - shine yellow Tilbud

Yonex Astrox 77 - shine yellow

2.099 DKK 999 DKK
Yonex Astrox 66 - mist purple Tilbud

Yonex Astrox 66 - mist purple

2.099 DKK 1.199 DKK
Yonex Duora 7 - dark gun Tilbud

Yonex Duora 7 - dark gun

1.999 DKK 1.199 DKK
Yonex Duora Z-Strike - black/white Tilbud

Yonex Duora Z-Strike - black/white

2.299 DKK 1.099 DKK
Yonex Duora 10 - blue/orange Tilbud

Yonex Duora 10 - blue/orange

2.499 DKK 1.099 DKK
Yonex Duora 88 - pink/sax Tilbud

Yonex Duora 88 - pink/sax

1.199 DKK 899 DKK
Yonex Duora 77 - yellow/black Tilbud

Yonex Duora 77 - yellow/black

1.099 DKK 899 DKK
20 vare(r)
Vis pr. side
Sorter efter Sorter faldende
Teknikken i en badmintonketcher har udviklet sig gevaldigt siden 70’erne, hvor man dengang købte træketchere der var opstrengede med tarmstrenge. Nu er der kommet flere ting som man skal være opmærksom omkring, hvor en så simpel ting som opstrengning af badmintonketcher også kan have en indflydelse på dit spil. De 3 vigtige faktorer når det kommer til at købe en ny badmintonketcher er: balance, stivhed og vægt.

Balance

En ketchers balance kan være meget ideel, da den meget hurtigt kan påvirke ens spilleegenskaber. Indenfor dette parameter, så kan en ketcher inddeles i 3 forskellige ”vægtklasser”.

Head Heavy

Ketchere i denne kategori hører til de hovedtunge ketchere, hvilket vil sige at vægten er fordelt således, at størstedelen sidder i selve hovedet. Ketchere i denne klasse er utroligt gode til at give ekstra fart på bolden efter et slag, og kunne være ideel til en hårdslående spiller. Ulempen kan dog være at ketcheren er sværere at styre da ketcher føringen kan blive lidt langsom.

Head Light

Modsat den forgående type, så er ketchere i denne kategori meget lette i hovedet. Det betyder at ketcher føringen ikke er nær så svær, da der er mindre vægt i hovedet, hvilket gør at man kan bevæge sig hurtigere rundt. Denne type er ideel til professionelt niveau, især i herredouble, da man hele tiden skal være på dupperne og forberedt på hurtigt spil.

Even Balance

Denne ketcher har en vægt der er ligeligt fordelt på både skaft og hoved og kaldes derfor også en all-around ketcher. Ketchere i denne kategori finder sig selv på en plads mellem de 2 førnævnte, da den hverken er helt let men heller ikke helt tung.

Stivhed

Stivheden eller fleksibiliteten i en ketcher har en stor betydning for dit spil. Der findes forskellige grader af fleksibilitet i en ketcher, som passer til forskellige niveauer af erfaring indenfor sporten. Nybegyndere eller motionister vil som typisk vælge en ketcher en meget fleksibel, da den vil flekse mere og derved genere mere slagkraft dog på bekostning af kontrol og boldføling. Herfra bliver badmintonketcherne bare stivere eftersom at man bliver mere erfaren og får mere kontrol over badmintonketcheren. Her når man de professionelle spillere som har den power der skal bruges i slagene, men har brug for mere kontrol over bolden.

Vægt

Vægten på en ketcher kan kobles lidt sammen med Balance, da det er vægten som har en indflydelse på dette. Faktoren her spiller derfor meget godt i overens med den første faktor. Badmintonketchere kan findes i flere varierede vægtklasser, hvor man som typisk finder en badmintonketcher der bliver lettere eftersom at niveauet på spilleren stiger. De tunge giver mere stabilitet og kraft hvor de lette bevæger sig hurtigere og hjælper til en hurtig spillestil.

Yonex badmintonketchere

Yonex er et af de mest fremtrædende mærker indenfor tennisverdenen, hvor de første Yonex badmintonketchere blev lavet helt tilbage i 1957. Igennem de mange år på markedet har de med en masse erfaring, kunne danne rammerne for badmintonverden ved hele tiden at søge efter perfektion i deres produkter. Det arbejder de hen i mod ved at følge deres filosofi, som lyder på at bidrage verden med innovativ teknologi og produkter med høj kvalitet. Yonex har gang på gang vist sig at leve op til denne filosofi, hvilket også er grunden til at man finder så mange Yonex badmintonketchere på markedet. De findes i mange variationer og kombinationer af de 3 vigtigste faktorer, så du kan finde en Yonex badmintonketcher som vil passe til lige netop dit spil.

Hos Badmintonsiden har vi et stort udvalg af Yonex badmintonketchere, Forza badmintonketchere, Babolat badmintonketchere og Carlton badmintonketchere, for bedst muligt at finde den badmintonketcher der matcher lige netop dig bedst muligt.