Badmintonketcher hos badmintonsiden.dk

Teknikken i en badmintonketcher har udviklet sig meget siden 70'erne hvor man dengang købte træketchere med tarmstrenge. Nu skal man være opmærksom på hvordan vægtfordelingen er, flekser ketcheren meget eller lidt og i særdeleshed også opstrengningen. 

12 vare(r)
Vis pr. side
Sorter efter Sorter faldende
Victor Auraspeed 1000 F

Victor Auraspeed 1000 F

300 DKK
Adidas Spieler E - Signal Cyan

Adidas Spieler E - Signal Cyan

300 DKK 210 DKK
FZ Forza X-lite 4.1 - white/red Tilbud

FZ Forza X-lite 4.1 - white/red

900 DKK 300 DKK
FZ Forza Power 488 F Tilbud

FZ Forza Power 488 F

1.000 DKK 300 DKK
Victor VG-14 Attack - Silver Tilbud

Victor VG-14 Attack - Silver

700 DKK 250 DKK
FZ Forza power 276 - sparkeling cosmo Tilbud

FZ Forza power 276 - sparkeling cosmo

600 DKK 300 DKK
FZ Forza X-lite 7.1 - bright green Tilbud

FZ Forza X-lite 7.1 - bright green

900 DKK 350 DKK
FZ Forza Solibad racket - black Tilbud

FZ Forza Solibad racket - black

400 DKK 300 DKK
FZ Forza Classic 1 - black/grey Tilbud

FZ Forza Classic 1 - black/grey

160 DKK 100 DKK
Yonex Nanoray dynamic Levitate - red Tilbud

Yonex Nanoray dynamic Levitate - red

700 DKK 300 DKK
Adidas Spieler W09.1 - indigo

Adidas Spieler W09.1 - indigo

300 DKK 210 DKK
Adidas Spieler A09.1 - black/red

Adidas Spieler A09.1 - black/red

300 DKK 210 DKK
12 vare(r)
Vis pr. side
Sorter efter Sorter faldende
Disse 3 parametre er vigtige at være opmærksomme på, når du køber din nye badmintonketcher. Det er langt fra prisen som altid er afgørende for om du har den badmintonketcher der passer til dit spil, dit niveau og din styrke. Det er selvsagt at en stjernespiller som Jan Ø. Jørgensen vil kunne vinde over de fleste med en billig haveketcher, men når han vil slå de bedste i verden, er det vigtigt hans ketcher er strenget hårdt op for at få en bedre kontrol over bolden, og ketcheren skal være stiv for ekstra power, og så må den gerne være lidt tung i hovedet, da herresingle ikke kræver den hurtige ketcherføring som herredouble gør. Hos badmintonsiden har vi et stort udvalg af Yonex badmintonketchere, Forza badmintonketchere, Babolat badmintonketchere og Carlton badmintonketchere, for bedst muligt at finde den badmintonketcher der matcher lige netop dig bedst muligt. Teknikken i en badmintonketcher har udviklet sig gevaldigt siden 70’erne, hvor man dengang købte træketchere der var opstrengede med tarmstrenge. Nu er der kommet flere ting som man skal være opmærksom omkring, hvor en så simpel ting som opstrengning af badmintonketcher også kan have en indflydelse på dit spil. De 3 vigtige faktorer når det kommer til at købe en ny badmintonketcher er: balance, stivhed og vægt.

Balance

En ketchers balance kan være meget ideel, da den meget hurtigt kan påvirke ens spilleegenskaber. Indenfor dette parameter, så kan en ketcher inddeles i 3 forskellige ”vægtklasser”.

Head Heavy

Ketchere i denne kategori hører til de hovedtunge ketchere, hvilket vil sige at vægten er fordelt således, at størstedelen sidder i selve hovedet. Ketchere i denne klasse er utroligt gode til at give ekstra fart på bolden efter et slag, og kunne være ideel til en hårdslående spiller. Ulempen kan dog være at ketcheren er sværere at styre da ketcher føringen kan blive lidt langsom.

Head Light

Modsat den forgående type, så er ketchere i denne kategori meget lette i hovedet. Det betyder at ketcher føringen ikke er nær så svær, da der er mindre vægt i hovedet, hvilket gør at man kan bevæge sig hurtigere rundt. Denne type er ideel til professionelt niveau, især i herredouble, da man hele tiden skal være på dupperne og forberedt på hurtigt spil.

Even Balance

Denne ketcher har en vægt der er ligeligt fordelt på både skaft og hoved og kaldes derfor også en all-around ketcher. Ketchere i denne kategori finder sig selv på en plads mellem de 2 førnævnte, da den hverken er helt let men heller ikke helt tung.

Stivhed

Stivheden eller fleksibiliteten i en ketcher har en stor betydning for dit spil. Der findes forskellige grader af fleksibilitet i en ketcher, som passer til forskellige niveauer af erfaring indenfor sporten. Nybegyndere eller motionister vil som typisk vælge en ketcher en meget fleksibel, da den vil flekse mere og derved genere mere slagkraft dog på bekostning af kontrol og boldføling. Herfra bliver badmintonketcherne bare stivere eftersom at man bliver mere erfaren og får mere kontrol over badmintonketcheren. Her når man de professionelle spillere som har den power der skal bruges i slagene, men har brug for mere kontrol over bolden. Det skal siges at badmintonboldene også har noget at sige, men her tager vi udgangspunkt i at bolden er i orden.

Vægt

Vægten på en ketcher kan kobles lidt sammen med Balance, da det er vægten som har en indflydelse på dette. Faktoren her spiller derfor meget godt i overens med den første faktor. Badmintonketchere kan findes i flere varierede vægtklasser, hvor man som typisk finder en badmintonketcher der bliver lettere eftersom at niveauet på spilleren stiger. De tunge giver mere stabilitet og kraft hvor de lette bevæger sig hurtigere og hjælper til en hurtig spillestil.

Yonex badmintonketchere

Yonex er et af de mest fremtrædende mærker indenfor tennisverdenen, hvor de første Yonex badmintonketchere blev lavet helt tilbage i 1957. Igennem de mange år på markedet har de med en masse erfaring, kunne danne rammerne for badmintonverden ved hele tiden at søge efter perfektion i deres produkter. Det arbejder de hen i mod ved at følge deres filosofi, som lyder på at bidrage verden med innovativ teknologi og produkter med høj kvalitet. Yonex har gang på gang vist sig at leve op til denne filosofi, hvilket også er grunden til at man finder så mange Yonex badmintonketchere på markedet. De findes i mange variationer og kombinationer af de 3 vigtigste faktorer, så du kan finde en Yonex badmintonketcher som vil passe til lige netop dit spil.

Hos Badmintonsiden har vi et stort udvalg af Yonex badmintonketchere, Forza badmintonketchere, Babolat badmintonketchere og Carlton badmintonketchere, for bedst muligt at finde den badmintonketcher der matcher lige netop dig bedst muligt. Derudover har vi også et kæmpe udvalg af professionelle badmintonsko, i alle de kendte brands.