Tilbud Yonex Voltric GlanZ  - saphire navy

Yonex Voltric GlanZ - saphire navy

1399 DKK
Vejl. udsalgspris 2.600 DKK

Lagerstatus: På lager

2.599 DKK 1.399 DKK

* Påkrævede felter

Hurtigt overblik

Yonex Voltric GlanZ

Detaljer

Yonex Voltric GlanZ

 

NY Yonex badmintonketcher i Voltric-serien, som er den serie fra Yonex med mest hovedvægt, og dermed mest power.

Ketcheren vejer ca. 88 g., hvilket er den gennemsnitlige vægt af top-badmintonketchere.

Voltric GlanZ er serien mest fleksible top-ketcher, hvilket giver længere clear og hårdere smash. Hvis du ønsker en ketcher i Voltric-serien med ekstra power, så er det netop Voltric GlanZ du skal vælge. 

For dem, der har spillet med Nanoray GlanZ vil Voltric GlanZ være en mærkbar opgradering af power.

Pga. ketcherens ekstreme fleksibilitet kan næsten alle spillere få glæde af ketcheren, men især unge mennesker med god slagteknik, der ønsker mere power vil virkelig kunne mærke en betydelig dosis mere power. Især slag udenfor sweetspot vil give mere power end andre ketchere i samme serie.

De lidt dygtigere spillere kan med fordel købe Voltric Z-Force II eller Voltric 80 E-Tune i stedet, da de begge er lidt mere stive i skaftet. Fordelen med disse ketchere kan dog kun udnyttes ved hurtige og kraftfulde sving, samt et præcist boldtræf.

Voltric-serien henvender sig primært til de spillere, der ønsker mere power. Rammer er tyndere og stivere i toppen af ketcheren, hvilket giver et hurtigere sving og mere kontroleret power. På enkelte af seriens ketchere kan du ændre vægt og vægtbalance med E-Tune-teknologien. 

 

Ketcheren leveres uden strenge, men prof. opstrengning kan tilvælges for 100,-

 

Hvis du har spørgsmål til opstrengningen, f.eks eri tvivl om valg af streng, antal kg eller lignende, så find alle svarene på vores nye initiativ OPSTRENGNINGSIDEN.DK, hvor du kan finde alle de svar du ønsker. Her kan du også læse om de enkelte strenge, og få vores mening om, hvad du bør spille med for at opnå det optimale i forhold til alder, niveau mm.

 

Der er masser af teknologier i Yonex' badmintonketchere, som vi nævner herunder. Vi vil dog ikke gå i dybden med dem, da detaljerne på ketcherne ikke er afgørende for den oplevelse du får ved at spille med ketcheren. Vi vælger at fokusere på, hvilke typer af ketcher, der henvender sig til bestemte spilletyper. 

Vi vil altid fremhæve det, der for os vil være det vigtigste.

Vægt, fleksibilitet og hvilket niveau ketcheren primært henvender sig til. 

 

Teknologier:

TRI VOLTRIC

REXIL FIBRE

ISOMETRIC

NEW GROMMET PATTERN

SOLID FEEL CORE

AERO FRAME

BUILT-IN T-JOINT

VERTICAL A-CONCEPT

NANOMETRIC

CONTROL SUPPORT CAP

 

Nyhed - ny service

Hvis du ønsker at vide mere om de enkelte Yonex badmintonstrenge, så kig forbi vores nye side OPSTRENGNINGSIDEN.DK

Her kan du læse om strengene, få vores anbefalinger af af hvilke strenge og hvilken spænding du skal bruge eller bare booke en tid til opstrengning, så du kan spare en masse tid og kørsel. 

Vi har 4 opstrengningsmaskiner til en samlet værdi af ca. 245.000 og vi opstrenger ca. 9.000 ketchere årligt for både proffesionelle og motionister. Men vi har stadig tid til dine ketchere også.

Book en tid og og mærk efterfølgende hvorfor vi strenger op for hele den danske badminton-og tenniselite.

For der er forskel. Og måske er det den forskel, der kan være på en vundet eller tabt kamp. Der er ingen grund til at tage en unødvendig chance.

 

Vi strenger din ketcher op på under 20 min.

Om du vil vente i butikken imens eller du bare vil indlevere og hente senere, så er du meget velkommen. Og du må selvfølgelig gerne booke flere tider ad gangen.

Det koster selvfølgelig ikke ekstra at booke.............

 

Tjek det hele ud på opstengningsiden.dk


Yderligere information

Mærke Yonex

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Yonex Voltric GlanZ - saphire navy