Tilbud Yonex SHB-CFT ( comfort tour )  -  crystal blue

Yonex SHB-CFT ( comfort tour ) - crystal blue

499 DKK
Vejl. udsalgspris 1.300 DKK

Lagerstatus: På lager

1.299 DKK 499 DKK

* Påkrævede felter

Hurtigt overblik

Yonex SHB-CFT ( comfort tour ) - crystal blue

Detaljer

Yonex SHB-CFT ( comfort tour ) - crystal blue

 

Ny badmintonsko fra japanske Yonex. Samme model i farven crystal red udkom i forbindelse med All England 2016 

 

Under OL spillede flere top-spillere med skoene, herunder danske Jan Ø. Jørgensen 

Det er efterfølgeren til den tidligere model Yonex SHB-SC6i

 

SHB-CTF er den badmintonsko fra Yonex med mest stødabsorbering 

Skoen er designet specielt til badminton. Forholdsvis blød i den øverste del af skoen, mens der i sålen er masser af stødabsorbering. Skoen kan spændes tæt om foden, da den har "elastikker" i pløsen under snøresystemet. En virkelig lækker sko i neutralt design, som kan benyttes på alle niveauer. 

 

Hvis du spiller mere end 3 gange om ugen, kan det med fordel betale sig, at købe 2 par ens sko. Så kan det ene par nå at tørre, mens du bruger det andet par. På den måde holder skoene længere tid. Så det er bedre for både fødder og økonomi.

 

Yonex sko er opbygget omkring en masse teknologier,og herunder beskrives enkelte af dem. Vi har valgt dem,som vi mener adskiller sig mest fra konkurrerende producenter. Nederst på denne side vil du kunne se alle de teknologier,som skoen er lavet med.

POWER CUSHION er den stødæmpning der sidder i sålen på skoene. Den er selvfølgelig meget vigtig i badminton. 

i SHB-CFT. findes der POWER CUSHION i hele sålen.POWER CUSHION giver dig et hurtigere afsæt mod spillecentrum eller mod næste "hjørne". 

En anden teknologi, som Yonex benytter i deres badmintonsko er QUATTRO FIT. QUATTROFIT er en teknologi, der bevirker at skoen sidder tættere på foden i både forfod og hæl. 4 punkter er udvalgt på skoen, som giver ekstra komfort. Det gælder ved de yderste 3 tæer, vristen, midt-foden og hælen. QAUTTRO FIT er især godt for spillere, der har forholdsvis smalle fødder.

SHB-CFT har ikke teknologien QUATTRO FIT, men skoen er formet på samme måde. Dvs. at den slutter sig tæt om foden, men især omkring tæerne sidder den "fast" på foden. Det skyldes, at skoen i stedet har teknologien TOE ASSIST SHAPE.

Yonex har ligeledes udviklet en yder-sål med HEXAGRIP. Det 6-kantede mønster i sålen giver dig et ekstra godt "greb" på underlaget, og giver dig en lettere sko end normalt. HEXAGRIP findes på alle nyere Yonex badmintonsko.

 

Teknologier : 
POWER CUSHION 
HYPER MS-LITE
ROUND SOLE
FULL CUSHION SOLE + S
SYNCRO-FIT INSOLE
TOE ASSIST SHAPE
HEXAGRIP
FLEXIAN UPPER 

 

TOUGH GUARD III
DOUBLE RUSSEL MESH

Yderligere information

Mærke Yonex

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Yonex SHB-CFT ( comfort tour ) - crystal blue