Yonex SHB-65 EX - purple

399.6 DKK
Vejl. udsalgspris 1.000 DKK

Lagerstatus: På lager

999 DKK 400 DKK

* Påkrævede felter

Hurtigt overblik

Yonex SHB-65 EX - purple

Detaljer

Yonex SHB-65 EX -purple

 

Ny badmintonsko fra japanske Yonex.

SHB-65 purple. blev lanceret inden OL i Rio.

 

Under OL spillede flere top-spillere med skoene, herunder vores danske OL-sølvvinder Kamilla Rytter-Juul.

 

Skoen er designet specielt til badminton. Forholdsvis blød i den øverste del af skoen, mens der i sålen er masser af stødabsorbering. Skoen er en af de breddeste modeller fra Yonex, og der er masser af stødabsorbering i sålen. En virkelig lækker sko i frisk farve, som kan benyttes på alle niveauer. 

 

Hvis du spiller mere end 3 gange om ugen, kan det med fordel betale sig, at købe 2 par ens sko. Så kan det ene par nå at tørre, mens du bruger det andet par. På den måde holder skoene længere tid. Så det er bedre for både fødder og økonomi.

 

Yonex sko er opbygget omkring en masse teknologier,og herunder beskrives enkelte af dem. Vi har valgt dem,som vi mener adskiller sig mest fra konkurrerende producenter. Nederst på denne side vil du kunne se alle de teknologier,som skoen er lavet med.

POWER CUSHION er den stødæmpning der sidder i sålen på skoene. Den er selvfølgelig meget vigtig i badminton. 

i SHB-65 EX. findes der 2 forskellige slags POWER CUSHION fordelt på 3 lag. Øverst og nederst findes det "hårde" FIRM POWER CUSHION, som giver op til 30% bedre støddæmpning end det ORIGINALE POWER CUSHION, som er det der er i midten af sålen. Det midterste stykke er så tilgæld blødt og former sig efter foden  efter hvert stød. Det giver samtidig bedre eksplosivitet når der afsættes mod næste sted på banen

 

Yonex har ligeledes udviklet en yder-sål med HEXAGRIP. Det 6-kantede mønster i sålen giver dig et ekstra godt "greb" på underlaget, og giver dig en lettere sko end normalt. HEXAGRIP findes på alle nyere Yonex badmintonsko.

 

 

Teknologier : 
POWER CUSHION 3 LAYS
TOUGHBRID LIGHT
ROUND SOLE
POWER GRAPHITE LIGHT
SYNCRO-FIT INSOLE
HEXAGRIP
LATERAL SHELL
DOUBLE RUSSEL MESH
TOUGH GUARD tm III

Yderligere information

Mærke Yonex

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Yonex SHB-65 EX - purple