Tilbud Yonex Nanoray 750 - shine gold

Yonex Nanoray 750 - shine gold

1349 DKK
Vejl. udsalgspris 2.000 DKK

Lagerstatus: På lager

1.999 DKK 1.349 DKK

* Påkrævede felter

Hurtigt overblik

Yonex Nanoray 750

Detaljer

Yonex Nanoray 750

 

Yonex badmintonketcher i NANORAY-serien, som er den serie fra Yonex med mindst hovedvægt.

Ketcheren vejer ca. 88 g., hvilket er den gennemsnitlige af top-badmintonketchere.

Nanoray 750 er en serien mest fleksible top-ketchere, hvilket giver længere clear og hårdere smash. Hvis du ønsker en ketcher i Nanoray-serien med mulighed for ekstra hurtig ketcherføring, så er det netop NR 750 du skal vælge. Skaftet er lidt tundere end på Nanotay 700 FX, og det betyder at det er lidt mere stift.

Pga. ketcherens flex kan næsten alle spillere få glæde af ketcheren, men den er bedst for dygtige unge mennesker, der ønsker øget svinghastighed og lidt mere power. Men øvede motionister kan sagtens få masser af spilleglæde ved at spille med NR 750. Det kræver bare bedre træf end f.eks Nanoray 700 FX.

De meget dygtige spillere kan med fordel købe NR 750 RP, da den er lidt mere stiv i skaftet. Rammer du bolden i sweetspot hver gang, så får du mere power med NR 750 RP. Det kræver bare slag i midten af ketcheren hver gang, og gerne med god svinghastighed.

Serien henvender sig primært til spillere, der ønsker mere kontrol fremfor power. Samtidig giver den lidt aerodynamiske ramme en hurtigere svinghastighed, hvilket især er godt i defensivt og fladt spil. Toppen af rammen er lidt smallere end den nederste del. Det er netop pga. svinghestigheden, men den breddere nederste del er får lidt mere power end ved andre hovedlette serier.

 

Der er masser af teknologier i Yonex' badmintonketchere, som vi nævner herunder. Vi vil dog ikke gå i dybden med dem, da detaljerne på ketcherne ikke er afgørende for den oplevelse du får ved at spille med ketcheren. Vi vælger at fokusere på, hvilke typer af ketcher, der henvender sig til bestemte spilletyper. 

Vi vil altid fremhæve det, der for os vil være det vigtigste.

Vægt, fleksibilitet og hvilket niveau ketcheren primært henvender sig til. 

 

Teknologier:

NANOMETRIC

TRANS-WEIGHT SYSTEM

ISOMETRIC

NEW GROMMET PATTERN

SOLID FEEL CORE

AERO FRAME

BUILT-IN T-JOINT

X-FULLERENE

SUPER SLIM SHAFT

CONTROL SUPPORT CAP


Yderligere information

Mærke Yonex

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Yonex Nanoray 750 - shine gold