Tilbud Mizuno Wave Volcano - capri/white/dazz blue

Mizuno Wave Volcano - capri/white/dazz blue

199 DKK
Vejl. udsalgspris 800 DKK

Lagerstatus: På lager

799 DKK 199 DKK

* Påkrævede felter

Hurtigt overblik

Mizuno Wave Volcano - capri/white/dazz blue

Detaljer

Mizuno Wave Volcano - capri/white/dazz blue

 

Mizuno Wave Volcano er en velsiddende og komfortable sko med en let, fleksibel sål. Skoen er oprindeligt designet til håndbold. 

Denne alsidige indendørssko er fremstillet med en blød, syntetisk overdel, som  sikrer en god åndbarhed. Hælkappen har en støttende opbygning og er indvendig forsynet med en komfortabel polstring, som effektivt hjælper med at skåne hælbenet mod gnidningsgener.

Sålen har en forholdsvis lav profil og er forsynet med et støddæmpende mellemsålsmateriale, der sørger for høj komfort og god beskyttelse. Ydersålen er udført i slidstærkt Non-marking gummi, som giver den fornødne robusthed og et optimalt greb på alle indendørs underlag. Derudover sørger markante flexriller i forfoden for en naturlig fleksibilitet, som sikrer en effektiv fodafvikling.


Hvis du spiller mere end 3 gange om ugen, kan det med fordel betale sig, at købe 2 par ens sko. Så kan det ene par nå at tørre, mens du bruger det andet par. På den måde holder skoene længere tid. Så det er bedre for både fødder og økonomi.


Yderligere information

Mærke MIZUNO

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Mizuno Wave Volcano - capri/white/dazz blue